söndag, april 5

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long, I'm gonna dance with somebody.

Just det, Johan har ju gått och blivit med band. Besök deras Myspace och lyssna lite!

1 kommentar:

3 style Clothing sa...

Hej! Vad kul att Johan blivit med band, va in o lyssnade lite smått, är ju inte min stil men himla duktiga :)
Å, nej jag menade inte prestige som prestige, men nu när du säger det lät det faktiskt sådär... menade mer att kunna tex. sitta i kassan på ICA o sen gå hem, punkt, ingen ständig övertid/press... Å andra sidan finns det kanske inte så många jobb man bara kan lämna fullständigt (tankegång osv) bara för att du går hem? Men det var mer så jag ville mena. Hur är det förresten med jobbet, har du fått förlängt/tillsvidare? Eller har du pluggplaner?

Jo ÅRE var toppen, himla skönt att komma bort lite, trist bara att det regnade 6 dagar av 7, så vi har åkt skidor i regnt, det var något nytt! haha, men sista dagen hade vi strålande sol och blå himmel så klagar inget alls, hur kan man göra det egentligen (hade tex. Åre chokladfabrik 5 min från stugan, mums!)

Hörde att morfar hade varit ned o hälsa tpå er, kul! O er trädgår måste ju bli helt himla udnerbar nu när det börjar gå mot vår!
Japp, den här veckan flyttar vi, himla kul, men sen måste vi försöka få till att ses, nu var det för himla länge sen, kanske i maj/juni när det är ljummet o sitta och pimpla lite vin på balkongen/trädgården, vore hur mysigt som helst!

Hoppas allt toppen med dig, massvis med kram!